Миналата седмица бях на терен и все повече чувам чужда реч

...
Миналата седмица бях на терен и все повече чувам чужда реч
Коментари Харесай

Кметът Костадин Димитров превръща Пловдив в топ 1 туристическа дестинация

Миналата седмица бях на терен и все повече чувам непозната тирада от туристи и виждам туроператорите, които са в Стария град и по археологическите ни обекти. Това сподели в изявление за осведомителна организация „ Фокус “ кметът на Пловдив във връзка честите изявления в интернационалната преса за града като туристическа дестинация.
„ Ние ясно трябва да си сложим за цел да имаме повече места, които туристите да посещават. Да имаме положително обслужване на хотелиерския и ресторантьорския бизнес, тъй че те да дойдат отново при нас. Като образец за това може да дадем квартал „ Капана “, където имаме локален бизнес на фамилни начала. Там в действителност има доста положително равнище на обслужване и това ние трябва да го развиваме “, счита Костадин Димитров.
„ Аз се веселя, че в най-скоро време, може би в средата на лятото, ще са подготвени Небет тепе и Източната врата, където ще може да покажем и на пловдивчани, само че и на туристите, още повече от археологията на Пловдив. Това са стъпките – повече археологии, повече благоприятни условия за посещаване.
Искам да поздравя и Природонаучния музей, където предходната седмица имаше една огромна опашка от гости. Трябва да има обекти, където туристите да дойдат и да погледнат “, сподели още пловдивският кмет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР